Kalendar akci

P Ú S Č P S N
28 29
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
30
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
31
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
1
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
2
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
3
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
4
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
Výuka dle nařízení vlády pro 3.-9.ročník
5
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
Výuka dle nařízení vlády pro 3.-9.ročník
6
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
Výuka dle nařízení vlády pro 3.-9.ročník
7
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
Výuka dle nařízení vlády pro 3.-9.ročník
8
Rozpis organizace výuky pro 1.stupeň od  4.1. do 8.1.2021
Výuka dle nařízení vlády pro 3.-9.ročník
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Drobečková navigace

Úvod > Škola > Projekty

Projekty


Den španělské kuchyně v základní škole Františkovy Lázně

Datum konání: 21. 3. 2018

Zástupkyně Španělska: Ana Lucía Vich Gadella -rada pro obchodní a hospodářské záležitosti Velvyslanectví Španělska v ČR Tereza Ortiz – Tourspain Pilar Barrerero García – atašé pro vzdělávání Velvyslanectví Španělska v ČR. O servis a tabuli se ve spolupráci postarali studenti střední karlovarské školy. Skvělá španělská kuchyně (Andaluské gazpacho, Valencijská paella, Pomeranč s olivovým olejem).